AppleWatch meet-up Prague číslo 2

Včera jsme se sešli k již druhému setkání fandů a majitelů AppleWatch v Praze. Nakonec byl o akci tak velký zájem, že jsme ji museli přesunout do větších prostor a dorazila cca 30 lidí s tím, že víc jak 2/3 měly vlastní AppleWatch. Vizuálně jasně převažovala velikost 42 mm a poměr mezi hliníkovými Watch Sport a ocelovými Watch bych odhadl na 1:1.



Na rozdíl od prvního setkání jsme připravili jednoduchý program. Vladimír Bělohradský shrnul novinky, na které se můžeme těšit ve WatchOS 2, Vláďa Janeček porovnal Pabble Watch a Apple Watch s tím, že "chytré hodinky pro chudé" přivezl ukázat. A já jsem udělal takový mini přehled hw příslušenství k AppleWatch viz prezentace.

Moc mě potěšila atmosféra. V rámci networkingu se rozjela skvělá diskuze a výměna zkušeností. Nakonec jsme vydrželi diskutovat přes 2 hodiny a to je prostě paráda. Nejčastější témata? Odolnost hodinek, oblíbené aplikace, scénáře použití. Prostě to, co by člověk čekal.

Pokud chcete něco takového taky vyzkoušet, tak další setkání proběhne za necelý měsíc 3. září a zaregistrovat se může kdokoli na meetup.com. Těšit se můžete třeba na Petra Fodora z Flow Studia, který pohovoří o některých méně známých inside faktech kolem AppleWatch. Já osobně chystám detailnější povídání o odolnosti hodinek.





Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem zachraňoval Airu

Okradli stařenku! Viva Las Vegas