Nový Pixelmator 2.2


Koncem minulého týdne uvolnil vývojářský tým Pixelmatoru novou verzi 2.2. Když se podíváte do seznamu novinek, tak mu vizuálně vévodí práce s geometrickými tvary. Přibyly nové paletky Custom Shapes a Shape Styles, které spolu s novým nástrojem Smart Shape Tool umožňují vkládat a velice pohodlně modifikovat nejrůznější geometrické tvary. V praxi to znamená nejen rámečky, šipky, bubliny apod., ale mnohem pohodlnější práci s vektorovými tvary.



Další novinkou je štětec, kterým lze vytvářet ručně výběr. Pod názvem Paint Selection tool se skrývá něco hodně podobného funkci Extract skřížené s magnetickým lasem. Pokud nastavíte správně průměr nástroje, tak  funguje opravdu příjemně.

No a samozřejmě nechybí nové efekty v podobě retro pronikajícího světla, optimalizace výkonu a řada drobných úprav. Po prvních dnech užívání mohu tento bezplatný update doporučit všem zájemcům. Je stabilní a nové funkce fungují.

Pokud Pixelmator ještě nemáte, tak je nyní k dispozici za poloviční cenu, tedy 15EUR. Tato sleva by měla platit zřejmě do konce června. A když už jsme u těch slev, právě dnes se můžete přihlásit na kurz Pixelmatoru, který zítra pořádám pouze za 990Kč. Stačí při registraci na webu uvést promokód “2.2”.

Komentáře

  1. Anonymní3:40 odp.

    This will help thе professional assеѕs the skіn
    and ԁetermіne the proԁucts that will be of
    the greatest benefit. Υоu'll probably come across parabens, which lengthen the shelf life of most cosmetics, and FD & C Yellow and Blue, coloring that's linked to
    aѕthma, headаches, nausea, and fatigue. For this, you will neeԁ ready to
    coοk oаtmеаl and some гosewater.



    Also vіsit mу homepage; Branded facial Mask

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní9:11 odp.

    Rhytidectomу effеctively rеmoѵes wгinkleѕ fгom
    fаcе, but оnly when it is done the right ωay.
    Тheѕe days there аre mаny eхpensive branԁѕ offerіng the best in cosmetics.
    Тhese arе also κnοwn as storе brands, pгiνаte bгаnds, οr pгivаtе gоods.


    Also visit my рage: Cosmetic

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem zachraňoval Airu

Okradli stařenku! Viva Las Vegas