Je mi ctí a zvu Vás


Už jsem o tom informoval na některých sociálních sítích, ale stále dostávám dotazy co, kdy, kde a jak. Proto jsem se rozhodl to rychle ještě sepsat. Před cca 2 měsíci jsem dostal pozvání od Jirky Hellera, abych se stal 95. fotografem, který přijde na Večer s fotografem povídat o své práci. Je to pro mne obrovská čest, protože za těch posledních 6 let prošlo večery spousta slavných jmen, kterých si nesmírně vážím. Navíc jsem před lety na pořádání těchto večerů spolupracoval a tak vím, kolik práce s tím Jirka má a z jakých jmen vybírá.



Co, kdy, kde, jak
Večer s fotografem je příjemné posezení s povídáním o fotografii. Dialog vede skvělý moderátor Jirka Heller a samozřejmě všechny otázky z publika jsou vítány. A témata? Moje fotografická tvorba, zkušenosti s fotografováním po šesti kontinentech, zkušenosti s rozdíly profesionálního fotografování v ČR a USA. To vše navíc v úžasně příjemném prostředí kavárny Bresto ve Štepánské ulici v Praze.

A teď to důležité. Večer proběhne již toto úterý, tedy 5.3.2013 do 19:00. Na akci se platí symbolické vstupné 100Kč na místě a vzhledem k omezené kapacitě je dobré předem napsat na jiri@heller.cz krátký email a rezervovat si místo. Nicméně kapacita zatím není vyčerpána, takže se nemusíte úplně bát, že se na Vás nedostane.

Už teď se těším na setkání s Vámi a na večer jako takový.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem zachraňoval Airu

Okradli stařenku! Viva Las Vegas