Tylt Y-CHARGE, krásná auto-nabíječka


Občas člověk narazí na produkt, který ho opravdu zaujme. Nedávno jsem řešil nákup nové auto-nabíječky pro iPad 2 a hledal jsem, kdo co nabízí. Požadavky byly celkem jednoduché – robustní konstrukce, výstup 2,1A a dostupnost na českém trhu. Nakonec jsem vybral inCase a jsem s ním spokojen, ale nedá mi to se s vámi nepodělit o jednu perličku.



Tylt je firma, kterou jsem úplně náhodou objevil na veletrhu CES 2012 a hodil jim vizitku. Od té doby mě usilovně spamují s každou pičičundičkou, kterou vymyslí a musím říct, že Y-CHARGE se mi líbí. Jde o miniaturní auto-nabíječku s dvěma USB porty a výstupem 4.75 - 5.75V při 2.1A. To by nebylo nic tak speciálního a umí to i můj inCase. Výhodou Y-CHARGE je nádherný design a miniaturní rozměry 75 x 54 x 23mm.

A proč jsem si tedy Tylt nekoupil? Jednoduše protože produkt není dostupný snadno na českém trhu a u hračky typu auto-nabíječka mi to nějak nestálo za tu námahu. Ale pokud by se některý z českých prodejců chtěl rozšířit portfolio produktů, tak jsem přesvědčený, že Tylt za to stojí. 

Komentáře

  1. Anonymní1:20 odp.

    http://www.dealextreme.com/p/mini-car-cigarette-powered-charger-adapter-with-dual-usb-white-139220

    http://www.dealextreme.com/p/dual-usb-car-cigarette-lighter-powered-charger-black-dc-12v-123333

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní1:37 odp.

    No musim podotknout, ze minule jsem si na tvoji radu koupil Dexim visible green charger, protoze moje origo nabijecka vysokofrekvencne piskala tak dlouho az jsem ji nekde ztratil... No a ten Dexim piska taky! Takze pokud nekdo mate citlivejsi usi, nedoporucuju pokud nabijite pri spanku - v ruchu dne se to jinak ztrati, stejne jako ten modry svit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní12:38 dop.

    http://www.dealextreme.com/p/visible-flowing-charger-cable-for-apple-iphone-ipad-ipod-purple-white-129001?item=2

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem zachraňoval Airu

Okradli stařenku! Viva Las Vegas