Nikon kalendář – příjemná akce


Dnes mi do schránky přistála tisková zpráva o tom, že Nikon otvírá již 4. ročník soutěže určené pro uživatele jeho zrcadlovek. Nikon se v posledních letech snaží hodně podporovat komunitu svých fandů v ČR a soutěž o kalendář je jedním z hezkých příkladů.

Každý kdo fotí Nikonem může do soutěže přihlásit svou fotografii na téma nestárnoucí zážitky. Termín do konce srpna dává celkem dost prostoru na tvorbu, takže pokud máte chuť se zapojit, tak podrobné informace najdete na www.nikon-kalendar.cz. Odborná porota vybere 12 nejlepších snímků a z nich vznikne kalendář Nikonu pro příští rok. Hlavní cena je poukázka na fototechniku Nikonu v hodnotě 50.000Kč, třeba pěkný objektiv, a k dispozici jsou i další ceny.

Musím říct, že tak jak nejsem Nikonista, musím snažení Nikonu na našem trhu ocenit. Není to zdaleka jen kalendář, ale třeba i nový blog, fungující NPS a obecně výrazně lepší práce s médii než bývalo dlouhé roky zvykem u „žlutých“. Nechci nikomu sahat do svědomí, ale zejména „červení“ by mohli směrem ke komunitě svých fandů projevit více empatií a začít třeba u pravidelných dodávek toho co představí a to v době kdy je o produkty zájem a ne rok po té. Chápu, že české zastoupení s tím mnoho nenadělá, ale být Canonista je dnes trochu frustrující.

Ale buďme poztivní. Držím všem soutěžícím Nikonistům palce!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem zachraňoval Airu

Okradli stařenku! Viva Las Vegas