Jak jsme točili Digit #76

Digit dělám vážně rád. Je to taková trochu zvláštní forma relaxace, kterou jsme si s Petrem vymysleli a už roky to funguje. Často se mě někdo ptá, jaktože jsme to vydrželi dělat tak dlouho? A odpověď je snadná, baví nás to.



Sedmdesát šestku jsme točili nadvakrát. Nejprve jsme natočili rozhovor s kluky z iMenu. Musím říct, že překvapili. Na jednu stranu je vidět, že kromě nadšení mají hodně zkušeností a dobrých nápadů. Na stranu druhou mi jejich business model připadá zcela naivní a bez šance na úspěch. Takže doufám, že se pletu a klukům to vyjde. Rozhovor doporučuju!

Zbytek dílu jsme udělali skoro o dva týdny později, abychom byli aktuální. Petr si zaslouží obrovskou pochvalu za to, jak rychle díl zpracoval. Novinky jsme vyšvihli jako vždy ve velké pohodě a to mám vážně rád. A k tomu Petr přidal skvělý screencast a opět ve mně prohloubil potřebu najít si čas na vzdělávací programy. Sám sobě slibuju, že tento týden začnu pracovat na obsahu, abych mohl udělat něco v iBooks Author.

Takže pokud máte po tomhle čtení o trochu větší chuť na Digit, tak tady je.

Komentáře

  1. Já už měsíc přemýšlím, co bych tak v tom iBooks Authoru udělal. Snad budu muset napsat nějakou knihu. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Honzo, ja bych mel pro Vas tip co zpracovat jako eKnihu, skvelou knizku Mistrovstvi prace s DSLR, na ktere jste se autorsky podilel. Myslim, ze tohle je presne ten druh knihy, ktera by si to zaslouzila a vyznamne by to zvysilo jeji uzitnou hodnotu.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem zachraňoval Airu

Okradli stařenku! Viva Las Vegas