iPhone 5 a je to tu zase

Mam rad technologicke novinky, jsem hracicka a maloktere zarizeni od Applu me nechava chladnym, ale spekulovani o iPhonu 5 me zacina vazne drazdit. Chapu, ze dnesni svet dava tolik moznosti pro spekulace, nejruznejsi uniky informaci stejne jako podvrhy, ale neni tahle pisnicka uz trochu ohrana?

iPhone je super pristroj, vlastnil jsem vsechny verze a pravdepodobne i verze 5 bude jednou v mych rukou. Ale cist kazdy tyden zarucene zpravy, jejich zarucene dementi a nasledne zarucene potvrzovani mne nebavi. Sam sobe jsem polozil otazku, zda to vazne ctenari tolik hltaji a nebo jen nekteri novinari a bloggeri o tom tak radi pisi? Nevim, nedokazi to posoudit a je mi jasne, ze moje pocity nemuseji byt nikterak smerodatne, ale ja uz vsechny tyto clanky ignoruji. Tesim se na iPhone 5, ale nechci si o nem cist od 2. dne po uvedeni iPhonu 4.

Pamatuji doby, kdy spekulace o novych apple zarizenich meli uroven. Casto zachazeli az do oblasti Sci-Fi a korespondovali s inovatorstvim Applu. Ale diskuze o tom, zda bude mit fotoaparat rozliseni X nebo Y jsou snad pod uroven! Apple produkty nikdy nebyly a snad nikdy nebudou o MPix a Ghz apo. Jsou o uzivatelskem prozitku, o efektivite, eleganci a inovaci...

Komentáře

  1. Jj Honzo, plně s tebou souhlasím. Já tyhle infa ignorují, protože se trefí max. 1 z 10 a i tak to jsou spíše tipy než "ověřené informace".

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle pozoruji už nějaký čas a dost mě to štve...:/ Člověk se probírá čtečtkou a zjišťuje, že drtivś většina článků jsou jen spekulace a dohady, mnohdy neuvěritelně překroucené a vyšroubované do extrému. Pokud by šlo jen o Apple, budiž. Problém je v tom, že tohle se praktikuje i ve zpravodajství, apod... Je třeba pečlivě vybírat, co číst. Bohužel to trochudéle trvá najít dobrý zdroj.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to pravda. Dříve jsem přes RSS hltal vše co kdo napsal, ale dnes už mě v podstatě zajímá jen keynote s oficiálním představením nového produktu...

    OdpovědětVymazat
  4. Co dodat? Snad jen, že připojuji svůj podpis...

    OdpovědětVymazat
  5. Až na tu shodu podmětu s přísudkem si dovolím souhlasit.

    OdpovědětVymazat
  6. fajn článek. vše o iPhone5: http://www.iphone5guru.info/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem zachraňoval Airu

Okradli stařenku! Viva Las Vegas